Hyggelige aktiviteter for innetid

“Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær” heter det, selv om vi alle vet at det ikke er helt sant. Det er sant at gode klær kan gjøre været lettere å være ute i, men sannheten er at været faktisk kan begrense oss litt. Og da er det godt å ha noe spennende å gjøre innendørs:

  1. Les en god bok. Hva skulle vi gjort uten gode bøker? En utmerket innesyssel. Har du lest alle bøkene i bokhyllen, så kan du laste ned en e-bok eller lytte til en lydbok på nettet. Det finnes mange leverandører. Også biblioteket låner ut e-bøker og lydbøker på nettet.
  2. Følg med på den siste serien på Netflix. Netflix er en fin måte å bruke tiden på. Seriene er populære og det er ikke uten grunn. Eller, det kommer jo så absolutt an på smaken din da, men det finnes nok en serie som passer deg også.
  3. Ta deg en runde på et nettkasino. Det finnes flust av bra steder på nettet der du kan spille ulike typer poker og spilleautomater. Eller hva med å prøve en runde baccarat eller blackjack? Her gjelder bare valgets kvaler.
  4. Ta ned brettspillene fra hyllen. Har du selskap så kan du ta et slag sjakk, en omgang Ludo eller monopol. De gode, gamle klassikerne lever fortsatt av en grunn, så det er ingen grunn til å la dem støve ned på hyllen.
  5. Lytt på en bra liste på Spotify eller lag din egen liste til glede for andre. Kanskje har du et tema som du gjerne kan dele med de rundt deg?
  6. Finn en ny podkast-favoritt som du kan abonnere på. Ingenting er som en ny podkastserie, og det finnes så mye å velge mellom. Podkasten kan du også ta med deg ut når været skifter.